Femeia Taur. Trasaturile care te fac speciala

Nativele din Taur sunt guvernate de planeta Venus – zeita frumusetii. Sunt femei de incredere, loiale, puternice din punct de vedere emotional si miloase.

1. Sincere si loiale, femeile-Taur nu se supara usor, dar atunci cand le fortezi limitele, pot devenit extrem de incapatanate si furioase.

2. Din punct de vedere emotional, femeile -Taur sunt foarte puternice si fac fata cu brio in cele mai dificile si provocatoare situatii. Rezista bine la stres.

3. Femeile-Taur sunt loiale si sunt alaturi de tine daca le-ai castigat increderea. Sunt prietenoase si simpatice si asta le ajuta sa isi faca usor prieteni.

4. Sunt extrem de capabile la capitolul financiar si stiu cum sa isi managerieze bugetul. Nu isi vor pune in pericol siguranta financiara pentru placeri de moment.

5. Nativele din Taur sunt romantice si isi doresc sa aiba o legatura emotionala puternica cu partenerul. Este iubitoare si grijulie si isi doreste sa isi mentina partenerul fericit.

6. Pe cat de iubitoare, pe atat de geloase. Femeia-Taur nu va lasa nicio femeie sa se apropie de partenerul ei.

7. Le ia mult timp pana sa isi aleaga un partener de viata. Vor un partener care vsa isi asume responsabilitatea de a fi “barbatul casei”, sa isi asume responsabilitatea unei familii, insa fara a fi seful in casa. Le place sa domine si sa detina controlul.

8. In ciuda faptului ca sunt prietenoase si iubitoare, nu iarta si nu uita atunci cand le superi. Nu acorda o a doua sansa unui fost iubit, daca nu i-a oferit respectul cuvenit.

9. Au tendinta de a lenevi si de a ignora aspectele importante ale vietii.

10. Le place mancarea si au tendinta de a deveni usor supraponderale.

Loading...
Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *