FEMEIA DIN ZODIA SCORPION

Femeia nascuta in zodia Scorpion este cea mai sexy si mai misterioasa dintre toate cele 12 semne zodiacale. Este exotica, profunda, si, in functie de dispozitie, extrem de calma sau incredibil de vulcanica.

1. Directa si cu o minte ascutita, femeia-Scorpion se concentreaza doar pe esenta fundamentala a problemei si nu ia in considerare aspectele superficiale ale vietii. Pentru ea, lucrurile sunt albe sau negre, niciodata gri.

2. Este intuitiva, ii place sa detina controlul si uneori are un comportament autodistructiv.

3. E curajoasa, incapatanata si ii place sa lupte pana in ultima clipa atunci cand esti intr-o confruntare. Increzatoare, cu resurse nelimitate si puternica, Femeia-Scorpion isi doreste sa aiba succes in toate domeniile in care activeaza. Munceste din greu si e dispusa la mari sacrificii ca sa isi atinga telurile.

4. Femeia-Scorpion este complexa si secretoasa si isi alege cu grija persoanele cu care isi impartaseste secretele.

5. Isi iubeste partenerul cu pasiune si este in stare sa faca orice pentru el. Ii va face reclama, il va ajuta in cariera, il va lauda in fata tuturor si ii va apara mereu onoarea.

6. Desi ii place ca barbatii sa ii acorde atentie, vede flirtul ca pe o insulta. Este loiala partenerului pana in maduva oaselor.

7. Desi se spune ca ii place sa domine intr-o relatie, adevarul este undeva la mijloc – vrea un partener care sa se ridice la nivelul ei, cu care sa aiba discutii de la egal la egal, dar care sa ii lase si controlul asupra deciziilor din cand in cand.

8. Femeia-Scorpion vrea sa ii faca viata partenerului cat mai usoara, atata vreme cat o lasa si pe ea sa castige disputele din cand in cand.

9. Femeia-Scorpion poate sa iti fie cea mai buna prietena sau cel mai de temut dusman. Loialitatea este extrem de importanta pentru ea. Nu uita si nu iarta daca ai tradat-o.

10. Nu ii place barfa si nu iti va divulga niciodata secretele. Isi alege cu grija prietenii.

11. Pasiunea este cuvantul de baza pentru femeia-Scorpion. Poate sa iubeasca si sa urasca cu aceeasi intensitate. Dar isi exprima rar sentimentele, asa ca este destul de greu sa iti dai seama ce simte cu adevarat.

12. Banii sunt importanti pentru ea, dar nu face parada cu ei. E genul de persoana care isi tine averea ascunsa.

Loading...
Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *