FEMEIA DIN ZODIA SAGETATOR

Femeia din zodia Sagetator este sincera, idealista si are un simt dezvoltat al umorului. Ii place sa invete din propria experienta.

1. Femeia-Sagetator este extrem de curioasa de fire si cauta sa afle adevarul in orice situatie. Analizeaza in detaliu orice femeie, barbat sau copil si poate discuta orice subiect de la politica pana la religie si preferinte sexuale.

2. Este versatila, sarmanta si apreciaza orice experienta noua. Este o femeie independenta si sincera.

3. Aflata mereu in cautarea adevarului, Femeia-Sagetator va incerca sa descopere sensul vietii. O fascineaza orice noua informatie, mai ales din domenii controversate cum ar fi religia, moralitatea sau filosofia.

4. Nu ii impune sa respecte un program, pentru ca se va simti limitata si incorsetata. Ii place flexibilitatea si libertatea de a-si schimba planurile dupa propria dorinta.

5. Femeia-Sagetator apreciaza compania de calitate si isi doreste un prieten sau un partener cu care sa impartaseasca acea dorinta de a sti intotdeauna adevarul. O relatie cu o astfel de femeie nu este plictisitoare, pentru ca este mereu in cautare de ceva nou si interesant.

6. Ii plac noile descoperiri si iubitul ei trebuie sa fie un barbat citit, educat si umblat prin lume. Este necesar ca partenerul sa ii impartaseasca valorile.

7. Femeia-Sagetator este o partenera loiala, care nu tine secrete fata iubit.

8. Pentru ea, sexul este doar o activitate fizica si nu una spirituala. Increzatoare in fortele proprii, este o fiinta senzuala, pregatita pentru orice in pat. Este o iubita focoasa la capitolul sexual.

9. Orice barbat care vrea sa o impresioneze in dormitor trebuie sa fie in egala masura indraznet si inteligent.

10. Femeia-Sagetator nu are rabdare. E mereu pe fuga si are tendinta de a-si pierde rabdarea prea repede.

Loading...
Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *