FEMEIA DIN ZODIA FECIOARA

Fecioarele sunt sarmate, perfectioniste, inteligente si extrem de seducatoare. Daaar….

1. Fecioara are un spirit analitic extrem de dezvoltat, dand in acelasi timp dovada de impartialitate: analizeaza pe oricine si orice. Nu o lua in lume de rau, o face cu bune intentii, in speranta ca va imbunatati lucrurile.

2. Este o femeie practica, care ia deciziile in urma unor rationamente logice, bazate pe realitate, nu pe imaginatie. Experienta este mai importanta pentru o Fecioara decat fantezia.

3. Fecioara este genul de persoana care se gandeste la tot si la toate. De exemplu, daca pleaca intr-o excursie de grup, ea va fi aceea care va avea in rucsac ac si ata si desfacator de vin ­čśë

4. Este intr-o continua cautarea a perfectiunii. Cauta constant sa evolueze, sa imbunatateasca lucrurile, si asta ii complica foarte tare existenta, pentru ca nu este niciodata multumita de viata ei. Cel mai mare dusman al Fecioarei este ea insasi, din cauza spiritului analitic exagerat.

5. Intr-o relatie este pasionala si traieste intens si isi doreste, desigur, o relatie perfecta! Munceste din greu ca lucrurile sa fie asa cum le viseaza ea.

6. Cand este intr-o relatie, Fecioara este loiala si de incredere. Insa, inainte sa a se implica, analizeza toate aspectele situatiei. Prefera sa fie singure decat cu partenerul nepotrivit.

7. De multe ori ii este greu sa isi exprime sentimentele si sa lase pe cineva in inima ei. Isi face destul de greu prieteni si iubiti.

8. Este o fiinta rationala si orice argument pe care il va aduce intr-o conversatie iti va fi imposibil sa il demontezi. Este sarmanta si isteata.

9. In ceea ce priveste relatiile intime, Fecioara este la fel de pretentioasa cu propria persoana. Isi analizeaza prestatia din pat si cauta mereu cai de a o imbunatati. Asa ca nu fi suprinsa daca are langa pat o carte cu pozitii sexuale noi.

10. Fecioara nu vrea sa isi asume riscuri financiare. Investitiile ei sunt sigure si vizeaza stabilitatea finaciara pe termen lung. Nu ii place sa isi asume riscuri.

Loading...
Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *