FEMEIA DIN ZODIA BALANTA

Personalitatea femeii din zodia Balanta este fascinanta. Afla care sunt cele 10 trasaturi care o definesc cel mai bine:

1. Balantele sunt sociabile si sunt maestre in arta comunicarii. Sunt carismatice si captivante si atrag oamenii cu naturaletea si simplitatea lor.

2. Balanta are spiritul justitiei extrem de bine de dezvoltat si este o persoana echilibrata. Sarmanta, gratioasa si atractiva, femeia fin Balanta este constienta atat de punctele sale forte, cat si de cele slabe. E inteligenta si politicoasa si da dovada de diplomatie atunci cand este intr-o discutie aprinsa.

3. Este rationala si da dovada de logica, ceea ce inseamna ca o discutie controversata nu se transforma niciodata intr-o cearta urata. Balanta este calma si vine intotdeauna cu argumente logice.

4. Oscileaza intre dorinta de a fi independenta si supusa, in functie de cum se simte in acel moment in viata ei. Balanta vrea un partener care sa ii ofere sfaturi si care sa o sprijine. Vrea o relatie armonioasa si stabila.

5. Totusi, Balantele pot deveni usor enervante din cauza faptului ca nu pot lua o decizie. Cantaresc prea mult variantele si pierd timpul din cauza indeciziei lor. Nu se pot hotari la ce filme sa mearga, ce haine sa poarte sau ce sa manance la cina.

6. Balanta este o prietena excelenta, care tine cont de gusturile si preferintele tale si care vrea sa te faca sa te simti bine.

7. Pentru Balanta, sexul este un fel de exercitiu mental. Ia in calcul atat nevoile ei, cat si pe ale partenerului, iar apoi trece la fapte. Balanta vrea o relatie stabila.

8. Desi sunt persoane echilibrate, uneori se pierd cu firea si devin temperamentale. Totusi, isi revin repede si restabilesc armonia si pacea in viata lor.

9. Ii place sa se inconjoare cu lucruri de calitate si de lux.

10. Ii place sa flirteze, insa flirtul ei este unul nevinovat.

Loading...
Copy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *